Huolehdimme myös turvallisuudestasi

Pienvarastointi on turvallista, sillä tiloissamme on kulunvalvontajärjestelmä, kameravalvonta, vartiointi ja automaattiset sammutus/hälytysjärjestelmät.

Varastoparkin pienvarastot ovat nykyaikaisia, hyvin valaistuja ja siistejä. Vuokrattu pienvarasto varustetaan haltijan omalla riippulukolla tai voit ostaa meiltä sinulle sopivan riippulukon.

Oma matkapuhelimesi toimii avaimena!

Avain varastossa käymiseen on sinulla, koska se on oma matkapuhelimesi! Soittamalla omasta matkapuhelin numerostasi ovinumeroon, varaston ovi avautuu. Ovi avautuu vain asiakkaille, joilla on voimassa oleva vuokrasopimus. Kulkuaika varastoissa on klo 6-23 joka päivä.

Pienvarastot ovat vakuutusyhtiön hyväksymät

Tämä tarkoittaa, että kotivakuutukset kattavat niiden piirissä varastoidut irtaimistot, ilmoitus ja tiedustelu ehdoista omalta vakuutusyhtiöltä riittävät. Vakuutuksista voi myös tiedustella meiltä numerosta 020 719 1300 tai info@varastopark.fi.

Varastotiloissamme on huippumodernit tallentavat kamera- ja kulunvalvontalaitteet sekä säännölliset tarkkailukäynnit. Tilojamme vartioivat myös vartiointiliikkeen vartijat.

Yksityisyytesi on suojattu, vain sinulla on pääsy omaan pienvarastoosi, jonka lukitset omalla riippulukollasi. Muut eivät näe varastoimiasi tavaroita. Käytössäsi on kuljetuskärryjä tavaran lastaukseen ja kuljettamiseen.