Huolehdimme myös turvallisuudestasi

Pienvarastointi on turvallista, sillä tiloissamme on kulunvalvontajärjestelmä, kameravalvonta, vartiointi ja automaattinen hälytysjärjestelmä.

Varastoparkin pienvarastot ovat nykyaikaisia, hyvin valaistuja ja siistejä. Varastoparkin ilmanvaihto pitää ilman terveenä. Vuokrattu pienvarasto varustetaan haltijan omalla riippulukolla tai voit ostaa meiltä sinulle sopivan riippulukon.

Oma matkapuhelimesi toimii avaimena!

Avain varastossa käymiseen on sinulla, koska se on oma matkapuhelimesi! Soittamalla omasta matkapuhelin numerostasi ovinumeroon, varaston ulko-ovi avautuu. (Prepaid-liittymät eivät toimi meillä). Ovi avautuu vain asiakkaille, joilla on voimassa oleva vuokrasopimus. Kulkuaika varastoissa on klo 6-23 joka päivä.

Pienvarastot ovat vakuutusyhtiön hyväksymät

Tämä tarkoittaa, että kotivakuutukset kattavat niiden piirissä varastoidut irtaimistot, ilmoitus ja tiedustelu ehdoista omalta vakuutusyhtiöltä riittävät. Tämä tarkoittaa, että vuokralaisen oma kotivakuutus kattaa niiden piirissä varastoidut irtaimistot. Ilmoitus ja tiedusteluehto omalta vakuutusyhtiöltä riittävät kattamaan. Vakuutuksista voi myös tiedustella meiltä numerosta 040 137 4488 tai info@varastopark.fi.

Varastotiloissamme on huippumodernit tallentavat kamera- ja kulunvalvontalaitteet sekä säännölliset tarkkailukäynnit. Tarkistamme henkilöllisyytesi vuokrattaessa. Emme ota myöskään vastaan käteistä rahaa.

Yksityisyytesi on suojattu, vain sinulla on pääsy omaan pienvarastoosi, jonka lukitset omalla riippulukollasi. Muut eivät näe varastoimiasi tavaroita. Käytössäsi on kuljetuskärryjä tavaran lastaukseen ja kuljettamiseen.