Kotitalouksien varastointi Porvoossa

Keskimäärin yli 75 % pienvaraston asiakkaistamme on kotitalouksia. Pystymme siis ratkaisemaan asiakkaidemme hankaliakin säilytysongelmia tiloissamme Porvoossa.

Yleisimmät varastointitarpeet

Asunnon myynti, vaihto tai uudelleen sisustus myyntiä varten

Kun on aika hieman muuttaa oman kodin ilmettä myynnin ajaksi, pienvarasto on kätevä ja edullinen paikka säilyttää uudelleen sisustamisen myötä ulkopuolelle jääneet kodin huonekalut.

Remontti

Remonttiin liittyviä käyttötilanteita ovat esimerkiksi keittiöremontti, putkiremontti, kylpyhuoneremontti, vesivahinko, saneeraus tai koko asunnon tai omakotitalon remontti.

Yhteenmuutto

Helposti käy niin, että yhteenmuutossa kahden kodin tavarat eivät mahdu yhteiseen asuntoon. Pienvarastointi mahdollistaa kätevän varastoinnin ylimääräisille huonekaluille lyhyeen ja pitempiaikaiseen säilytykseen.

Muutto palvelukotiin

Palvelukotiin muuttamisen yhteydessä voidaan pienvarastoinnilla saada helposti kodin huonekalut ja tavarat säilytykseen.

Avioero

Pienvarastointi on vaivaton ja edullinen tapa säilyttää koti-irtaimistoa avioeron yhteydessä.

Kuolinpesä

Varastointi on vaivattomin ja todennäköisesti yksi edullisimmista tavoista säilyttää kuolinpesän koti-irtaimistoa kunnes perinnönjako on toteutettu. Suosituin varastokoko kuolinpesän tavaroille on 4 m2. Kuolinpesä ei kuitenkaan voi olla sopimusosapuoli vaan sopimus kannattaa tehdä esimerkiksi pesänselvittäjän, pesänjakajan tai osakkaan nimiin.

Ulkomaan komennus ja oppilasvaihto ulkomailla

Pienvarastointi on suosittua ulkomaan komennukselle tai vaihtoon lähteville työntekijöille ja opiskelijoille sekä asuntonsa myyville tai paikkakuntaa vaihtaville henkilöille.

Harrastusvälineet ja kausivälineet

Osa asiakkaista pitää varastotilaansa ympäri vuoden säilyttäen siellä harrastusvälineitään tai muita kausittain tarvitsemiaan tavaroita, yksin tai yhdessä harrastusseuran tai harrastusporukan kanssa.